Klopoty ze ssaniem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Klopoty ze ssaniem
Witam. Mam pytanie. Co jest odpowiedzialne za prace ssania? Czy czujnik temperatury cieczy chlodzacej ma cos do tego? Mam problem ze ssaniem i nie wiem o co chodzi. mk4 1.6SR AKL. pozdrawiam
Klopoty ze ssaniem
tak czujnik cieczy ma coś do tego, a odpowiedzialna jest przepustnica.
i sprawdź błędy vagiem
opisz dokładniej co się dzieje ....ManieKK pisze:Mam problem ze ssaniem i nie wiem o co chodzi.
i sprawdź błędy vagiem
Klopoty ze ssaniem
Dzieje sie cos takiego: odpalam rano auto (zimne) chodzi na ssaniu obroty 1200 ale jak choc musne pedal gazu to spadaja na 900 nawet jak jest zimny. Jak bedzie chodzil na ssaniu bez dodania gazu to nawet po rozgrzaniu auto bedzie chodzic na ssaniu i bedzie miec obroty 1200 czyli ssanie sie nie wylaczy. Ssanie wylacza sie kiedy "dotkne" pedal gazu
Klopoty ze ssaniem
to odpal i poczekaj 2 minuty, ssanie powinno się wyłączyćManieKK pisze:bez dodania gazu to nawet po rozgrzaniu auto bedzie chodzic na ssaniu
Jazz_Blue pisze:szukasz na siłe problemów...
Klopoty ze ssaniem
Nie wiecie to nie piszcie i juz. Nie wylacza sie nawet jak sie rozgrzeje do 90 stopni. Sam musze dotknac gaz to wtedy sie wylaczy. Nauczcie sie czytac