Ten bubel jest tak niewymiarowy, że te sprężynowe opaski nie dają rady docisnąć węży. Skończyło się na tym, że założyłem stary i dalej mi ubywa płynu.... Więcej ten płyn wart niż ori kruciec. Pozdro dla oszczędnych
Króciec wody golf III 1.8 Cieknie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Króciec wody golf III 1.8 Cieknie
Odgrzeję kotleta. Ostatnio pękł i u mnie kruciec, siedział ORI. Ciekło/ceknie z górnej śruby. Z tego co mówią znachorzy to pęką właśnie między metalową tuleją a oringiem i leci płyn powoli. Auto potrzebne to pojechałem do sklepu i wziąłem zamiennik Automega czy jakoś tak. Założyłem i.....już nie cieknie z okolic śrub/oringu, ale wali gejzerem spod węży.
Ten bubel jest tak niewymiarowy, że te sprężynowe opaski nie dają rady docisnąć węży. Skończyło się na tym, że założyłem stary i dalej mi ubywa płynu.... Więcej ten płyn wart niż ori kruciec. Pozdro dla oszczędnych