Wspomaganie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wspomaganie
Dzisiaj rano, pod odpaleniu mojego Golfa zaczęło coś skrzeczeć we wspomaganiu. Przy skręcie kierownicą czuć lekkie drgania a pod maską coś charczy . Czy to pompa wspomagania do wymiany?
-
- VWGolf.pl Killer
Wspomaganie
sprawdź czy płyn jest...
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Wspomaganie
A jak zobaczyć czy pompa siadła?
Hmmm właśnie jest problem że za cholerę nie mogę odkręcić korka od zbiornika oleju do wspomagania..
Hmmm właśnie jest problem że za cholerę nie mogę odkręcić korka od zbiornika oleju do wspomagania..
-
- VWGolf.pl Killer
Wspomaganie
zaspawany
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
Wspomaganie
Odpal silnik i kręć kierownicą. Jak będzie metalicznie zgrzytała i/lub trudniej będzie musiał kręcić to oznacza że pompa. Jeżeli jednak będzie tylko trudniejsze kręcenie bez zgrzytania to może być oznaka siadającej maglownicy.marektz pisze:A jak zobaczyć czy pompa siadła?
Wspomaganie
Zgrzyta i to dosyć mocno więc tak jak napisał marcin7x5, to będzie chyba pompa, zamówie, wymienie i dam znać czy to to
-
- VWGolf.pl Killer
Wspomaganie
zmieniłeś zbiorniczku?
Wspomaganie
Nic nie zmieniałem, zbiornik oryginalny, ale za cholere nie da się odkręcić korka bo jest dzwiny i nie ma jak go złapać..