Pompa powietrza wtórnego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Pompa powietrza wtórnego
Witam serdecznie
Mam wielką prośbę jak by mi ktoś dał namiary gdzie kupić śruby do mocowania pompy do obudowy, są to takie śruby zatopione w gumie. Niestety moja pompa już się nie trzyma na żadnej wszystkie
śruby oddzieliły się od gumy. Przeszukałem internet ale nigdzie nie mogłem znaleźć takich śrub.
Pozdrawiam i czekam na jakieś info
Mam wielką prośbę jak by mi ktoś dał namiary gdzie kupić śruby do mocowania pompy do obudowy, są to takie śruby zatopione w gumie. Niestety moja pompa już się nie trzyma na żadnej wszystkie
śruby oddzieliły się od gumy. Przeszukałem internet ale nigdzie nie mogłem znaleźć takich śrub.
Pozdrawiam i czekam na jakieś info
- waski1
- _
- Auto: Passat B7
Golf II Country
Skoda 1000MB
Golf MK2
Golf IV - Silnik: CFGB
- Kontakt:
Re: Pompa powietrza wtórnego
Nic nie podchodzi. Jestem pewny że w większość z was posiadając auto ponad 10 lat musi to wymienić bo ta guma parcieje, chyba że nikt na to nie patrzy a jest to pod osłonąwaski1 pisze:Wbij taki numer na allegro 014 098 0019
Powinno podejść.
- waski1
- _
- Auto: Passat B7
Golf II Country
Skoda 1000MB
Golf MK2
Golf IV - Silnik: CFGB
- Kontakt:
Pompa powietrza wtórnego
Na jakiej podstawie twierdzisz że to nie podejdzie?
Kup ori w serwisie vw i sprawa załatwiona bez kombinacji.
Kup ori w serwisie vw i sprawa załatwiona bez kombinacji.
Dokładnie o to chodzi dziękiQto pisze:06A133567A - o to chodzi ?
waski1
Aty wszystko kupujesz w serwisie ASO za 500% ceny?
Pompa powietrza wtórnego
Nie wszystko jest ASO tak drogie jak się wydaje. Kupiłem komplet klocków taniej niż się spodziewałem.
Pompa powietrza wtórnego
jedź do pierwszego lepszego gazownika to da ci takie za piwo, oni mają tego tyle że mogą się tym rzucać
Masz na myśli warsztat montujący instalacje gazowe?92arek pisze:jedź do pierwszego lepszego gazownika to da ci takie za piwo, oni mają tego tyle że mogą się tym rzucać
Zwiedziłem kilka gazowników i niestety nie zarzucili mnie tym, nawet nie za bardzo wiedzieli o co chodzi, w serwisie natomiast te śrubki są w takiej samej cenie jak w zwykłym92arek pisze:jedź do pierwszego lepszego gazownika to da ci takie za piwo, oni mają tego tyle że mogą się tym rzucać
sklepie z częściami do VW czyli 48,00 złoty sztuka, czyste zdzierstwo
Właśnie zamówiłem tu http://www.ebay.pl/itm/261709241518?ssP ... 1497.l2649" onclick="window.open(this.href);return false; może komuś się przyda