Ogrzewanie działa cały czas
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam mam taki problem że mam golfa II 1.6 i podczas kiedy mam odpalony silnik i on się nagrzeje to ciepło od niego ogrzewa mi samochód, normalnie mi z nawiewów leci ciepło od silnika nawet wtedy kiedy mam wyłączone ogrzewanie. Nie wiem czy to może być że mam gdzieś tam dziurę czy coś i leci ciepło do środka, jeśli ktoś coś wie na temat i może pomóc proszę pisać ; )
gdy masz ustawione aby leciało ci ciepłe powietrze to będzie ono leciało przy jeździe (pęd powietrza), przestawisz na zimne to zimne będzie leciało, zamknij kratki to nie będzie leciało, a jeśli mimo przestawienia na zimne powietrze leci ciepłe wyciąg tunel i dobierz sie do regulacji bo może się tam coś podziało ze sterowaniem powietrza do kabiny
-
- VWGolf.pl Killer
ja wyżej dobosz64 robierz sprawdź czy linka od ciepłe zimne nie spadła pzy pokrętłach tak jak i przy klapce od mieszaczu jak dobrze siedzi linka winnym pozostaje mieszacz ciepłe/ zimne wydmuchneło gąbkę mieszacza
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
-
- Nowicjusz
może być tak jak kolega Robsonnnn mówił , ja miałem ten sam przypadek, zdemontuj tą pokrywę dmuchawy i powinieneś ujrzeć 2 łopatki jedna jest do sterowania ciepłe/zimne a druga do sterowania stref powietrza, tam są tak jak by przyklejone do sitka takie gąbki i one lubią się rozsypać