Witam, niestety w moim mk4 znowu coś wyskoczyło.. A dokładnie przy jeździe, od strony kierowcy słychać dźwięk jakby coś obcierało o oponę, albo jakby do łożyska nasypać piasku. Nie jest to cykliczne, ani przy konkretnych obrotach silnika..
Pod samochodem byłem, nie ma nic ruchomego co by mogło tak hałasować, jedyne co zwróciło moją uwagę to ruchomy przegub od strony kierowcy (można nim ruszać w stronę koła i skrzyni), od strony pasażera jest sztywny.
dziwne dźwięki przy jeździe
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
możesz dać fotkę o czym konkretnie mówisz?Pawelek19 pisze:jedyne co zwróciło moją uwagę to ruchomy przegub od strony kierowcy (można nim ruszać w stronę koła i skrzyni), od strony pasażera jest sztywny.
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
konkretnie o tym
rusza się w lewo i w prawo, a po drugiej stronie, czyli po stronie pasażera jest sztywna.
rusza się w lewo i w prawo, a po drugiej stronie, czyli po stronie pasażera jest sztywna.
A to nie jest tak, że półoś przy skręcie się lekko wsuwa i wysuwa ze skrzyni, w pewnym sensie się skracając i wydłużając?
Było:
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ
Golf MK4 1.4 16V AKQ ->SWAP-> 1.8 20V AGN
Jest:
Audi A6 2.4 V6 Quattro ARJ