Blokująca kierownica
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Blokująca kierownica
Witam mam problem z układem kierowniczym w moim mk3. Od pewnego czasu blokuje mi kierownice przy skręcie w lewo jak chem skręcić to czuć drgania i nie mogę skręcić muszę odpuścić i spróbować jeszcze raz. Nie zdarza mi się to zawsze tylko często. Pytanie czy to wina pompy czy maglownicy dodam ze maglownica trochę mi cieknie z prawej strony ale to trochę żadnych odgłosów nie słychać z pompy.
Blokująca kierownica
a sprubój położyc ręke na poduszkach mcphersona podczas skrecania(oczywiscie na postoju)czy bedie czuć jakies stuki
Blokująca kierownica
a sprubój położyc ręke na poduszkach mcphersona podczas skrecania(oczywiscie na postoju)czy bedie czuć jakies stuki
Blokująca kierownica
Blokująca kierownica
moim zdaniem maglownica kończy żywot
przerabiałem podobny temat kilka dni temu w passacie b4
przerabiałem podobny temat kilka dni temu w passacie b4
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
Blokująca kierownica
borek77222, tez mysle ze to magiel,regeneruje maglownice w razie czego,jesli masz listwe cala i nie jest ostro skorodowana to koszt 400 pln moje gg 23048641
-
- Nowicjusz
Blokująca kierownica
myslę tez że to maglownica tym bardzie ze z prawe strony trochę się leje z niej ale zauważyłem że dzieje się to wtedy jak pada deszcz albo są kałuże. Udało mi się zdobyć drugą za 40 zł tylko trochę czasu muszę zorganizować i przełożę