problemy z odpalaniem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
problemy z odpalaniem
witam, moj problem jest taki ze moj golf czasami nie odpala za pierwszym, tzn po rzekreceniu kluczyka rozrusznik wyrzuca i kreci ale jakby nie dochodzi ldo konca przez co silnik nie kreci tylko takir bzyczenie jest slychac. zakladalismy nowy roszusznik- jest to samo. bo myslelismy ze to elektomagnes.ale jednak nie. wiec zmienilismy tulejke w bloku bo prawie jej nie bylo- miala ogromny luz. ale dane problem znow wystepuje tyle ze rzadziej. teraz max 3-4 razy sie przytnie, wczesniej nawet z 10.
wie ktos czego to moze byc przyczyna?
wie ktos czego to moze byc przyczyna?
problemy z odpalaniem
a tuleja w rzruszniku ok??bo jest jeszcze tuleja w bendixie jedna mozna ja tez wymieniac
problemy z odpalaniem
ta w bendixie jest ok, bo wyjmowalismy ją ale ona jest w dobrym stanie. zreszta to napewno nie rozrusznik bo zakladalismy nowy rozrusznik i to samo bylo.
- Grzechotnik
- Grupa Świętokrzyska
Re: problemy z odpalaniem
Witam. Mam golfa III i mój problem polega na tym że jak przekręcam kluczyki to słychać takie buczenie. Czy ktoś wie co to jest?
- Grzechotnik
- Grupa Świętokrzyska
problemy z odpalaniem
Nie znam sie tak dobrze na samochodach. Spod maski słychać takie buczenie gdy przekręcam kluczyki.