Niechce zapalić
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Re: Niechce zapalić
i zaś mam kłopoty pali jak stoi w garażu choć nie na dotyk , ale jak postoi na polu na mrozie ze 3 godz. niechce zapalić paliwo dostaje bo smród okropny . pomocy
Niechce zapalić
A ładnie kręci rozrusznikiem ? czy tylko ledwo-ledwo ... bo nic nie piszesz o aku
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Nowicjusz
AKU kręci super ale wiadomo po kilkunastu próbach słabnie , odpaliłem dziś(stoi w garażu ) zaraz pójde zaś spróbowac , odezwe się
Niechce zapalić
Może jakis przekaxnik nie styka dobrze. Skoro pali jak stoi w ciepłym to trzeba szukac gdzies po stykach elektrycznych i lub przewodach.
-
- Nowicjusz
pali już moja cordi ale na gazie falują obroty na biegu jałowym co zrobic ustawie sam te obroty gazu?
Niechce zapalić
Szukaj pod hasłem Falujące obroty ... Seat 1.6 LPG
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
-
- Nowicjusz
Niechce zapalić
witam . moja cordi hula na benzynie super pali na dotyk , ale jak pojezdze na gazie i zgasze na automacie (powinno się przełączyć na benzyne) niechce zapalić zalewa świece i kręce i nic.Wtedy wyciągam styk od kompa i kręce aż się odezwie , podpinam styk i odpala. jak jezdze na benz jest ok .Co to za cuda są?