Problem z silnikiem Golf mk2 1.8 automat
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam
zacznę od początku:
VW GOLF 2 1.8 automat 1889r.
wczoraj po 3 dniach nieodpalania golfa chciałem go odpalić i gdy odpalił zaczął mocno drżeć chodził jak traktor i po chwili zgasł i niechciał już odpalić, zaczął być słaby aku więc wziąłem podłączyłem go pod 2 samochód prawie raz zaskoczył ale niechce odpalić co mam zrobić ??? dodam że wcześniej niebyło żadnych problemów. pomocy ! z góry dzięki !
zacznę od początku:
VW GOLF 2 1.8 automat 1889r.
wczoraj po 3 dniach nieodpalania golfa chciałem go odpalić i gdy odpalił zaczął mocno drżeć chodził jak traktor i po chwili zgasł i niechciał już odpalić, zaczął być słaby aku więc wziąłem podłączyłem go pod 2 samochód prawie raz zaskoczył ale niechce odpalić co mam zrobić ??? dodam że wcześniej niebyło żadnych problemów. pomocy ! z góry dzięki !
VW Golf Mk3 XX JAHRE
A może być też przyczyną że nieodpala ponieważ jest juz rozrząd do wymiany luźny pasek czy coś? teraz ma przebieg 202000tys. a gdy miał wymieniany miał 178000tys. ale był wymieniany w 2004 i chyba słychać już rolki , dodam że około miesiąc temu miał czyszczony silnik .
VW Golf Mk3 XX JAHRE
może być ale po 24tys to do wymiany jeszcze mu daleko
macpat1
Re: Problem z silnikiem Golf mk2 1.8 automat
macpat1 pisze:może być ale po 24tys to do wymiany jeszcze mu daleko
ok to zobacze tą kopułke a jak sprawdzić czy jest dobra?
VW Golf Mk3 XX JAHRE
no czy nie ma w środku wilgoci . sprawdzić czy paliwo dostaje
macpat1
macpat1 pisze:no czy nie ma w środku wilgoci . sprawdzić czy paliwo dostaje
niema wilgoci wyczyściłem świece też a i pompa paliwa była wymieniana i słychać ją. i jeszcze 1 powoli kręci się rozrusznik nawe jak próbowaliśmy kablami z 2 samochodu.
VW Golf Mk3 XX JAHRE
panowie przełożyłem aku wczoraj z innego auta i też słabo kręci się rozrusznik
VW Golf Mk3 XX JAHRE