Rura od filtra
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
Rura od filtra
Witam mam pytanie jak się fachowo nazywa w golfie IV 1.6 akl ta gruba harmonijkowa rura ktora idzie od filtra powietrza do silnika i przepustnicy?? czy jej wymiana polega tylko na zdjęciu odpięciu tych pierscieni i założeniu nowej??
Rura od filtra
poprostu rura lącząca. jej nr - 1J0 129 684 CG. cena nowej w aso ponad 150zł
dokladniedominik88.22 pisze:czy jej wymiana polega tylko na zdjęciu odpięciu tych pierscieni i założeniu nowej??
-
- Użytkownik
Re: Rura od filtra
Zamówiłem tę rurę , czyli poprostu zciskam te pierścienie zdejmuję starą zakładam nową i jest gitara?? a właśnie muszę zerknąć jak się mocuję tę najcieńszą rurkę która wychodzi z odmy i wchodzi gdzieś pod korek od wlewu oleju.
-
- Użytkownik
Rura od filtra
A jak mam pęknieta tą cienką rurke która odchodzi od grubej i wchodzi pod korek oleju to moze mi tam zasysać olej ??
Pęknięty mam ten element który jest zaznaczony na zielono. I moje pytanie czy ma w nim prawo znajdować się troche oleju??
Pęknięty mam ten element który jest zaznaczony na zielono. I moje pytanie czy ma w nim prawo znajdować się troche oleju??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Użytkownik
Rura od filtra
Panowie powiedzcie czy ma tam prawo być nieznaczna ilość oleju???
Sprawdziłem filtr piwietrza , zero śladów oleju, , więc czy poprostu w tym elemencie musi być jakiś procent oleju że w przypadku jak jest pęknięty (zaznacziony na zielono) kapie stamtąd??
Sprawdziłem filtr piwietrza , zero śladów oleju, , więc czy poprostu w tym elemencie musi być jakiś procent oleju że w przypadku jak jest pęknięty (zaznacziony na zielono) kapie stamtąd??
-
- Użytkownik
-
- Użytkownik
Rura od filtra
wymieniłem odmę część zaznaczona na zielono była pęknięta całkowicie już , brudna w oleju była ta częśc i ta gruba część odmy która łączy się z przepustnicą,