szarpie przy schodzeniu z obrotów
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
dokładnie, też się o tym dowiadywałem i dziś też otrzymałem taką odpowiedź...
a pytanie jeszcze czy u Ciebie kolego wojtas46 przy takiej próbie sprawdzenia poduszek silnik się porusza pod maską ??
a pytanie jeszcze czy u Ciebie kolego wojtas46 przy takiej próbie sprawdzenia poduszek silnik się porusza pod maską ??
Nie sprawdzałem bo nic nie szarpie , kolego jutro przed pracą sprawdzę i napiszę co i jak
Edit
Sprawdziłem u siebie , przy szarpaniu na biegu jest skok silnika do ok 1 cm , i silnik sprężyście wraca na swoje miejsce . Skok jest wzdłużny tzn. silnik wychyla się deko do przodu i cofa z powrotem .Poduchy moim zdaniem mam sprawne , nie odczuwam szarpania czy telepania autkiem
Edit
Sprawdziłem u siebie , przy szarpaniu na biegu jest skok silnika do ok 1 cm , i silnik sprężyście wraca na swoje miejsce . Skok jest wzdłużny tzn. silnik wychyla się deko do przodu i cofa z powrotem .Poduchy moim zdaniem mam sprawne , nie odczuwam szarpania czy telepania autkiem
a pchałeś do przodu czy do tyłu autem ? jutro sprawdzę to u siebie, bo mam wrażenie ze to te poduchy coś mieszają :/
od kangurkow to zazwyczja winny egr oraz czasami przepustnica zabrudzona.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
w moim silniku nie ma egr, przepustnica jest czysta, może nie jak łza, ale jak była wyczyszczona problem też występował, także to odpada, ewentualnie może być np. uszkodzona ?