Dokręcenie śrub głowicy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Dokręcenie śrub głowicy
witam. jak w temacie. głowica zregenerowana i czas złożyć to do kupy. szukałem info na forum ale zdania są podzielone więc proszę o konkretną odpowiedź w jakiej kolejności i z jaką siłą nm dokręcić śruby? z góry dziękuję za odp. golf 2 1.8RP
- VWaldini81
- LDZ
Dokręcenie śrub głowicy
Z nową uszczelką głowicy powinna być dołożona kartka w jakiej kolejności powinno się dokręcać śruby i jakim momentem!
Dokręcenie śrub głowicy
Zobacz tutaj.
http://img151.imageshack.us/img151/2821 ... ica1oq.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zawsze proponuje montaż nowych śrub głowicy.
http://img151.imageshack.us/img151/2821 ... ica1oq.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zawsze proponuje montaż nowych śrub głowicy.
Dokręcenie śrub głowicy
ok dzięki bardzo za odp. wszystko złożone i golf pali na dotyk ale pojawił się inny problem, a mianowicie pojawił się duży wyciek płynu chłodzącego spod kolektora ssącego. uszczelki dałem wszystkie nowe także nie bardzo wiem co dalej. ściągnę kolektor i napisze o efektach. pozdrawiam
Dokręcenie śrub głowicy
Zapomniales wymienic smoczek tak to nazywam tam jest taki oring w kanale wodnym i pewnie jest sparcialy zawsze przy takiej operacji wymienia sie na nowy To porada na przyszlosc Czeka Cie prucie kolektora ssacego porazka lusterko w reke i heja
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
Dokręcenie śrub głowicy
ok już mam smoczek całe 2.50 zł kosztował. jutro biore się do roboty tylko muszę lusterko kupić
Dokręcenie śrub głowicy
no i tak udało się!!!!!! pomysł z lusterkiem świetna sprawa bez niego nie dał bym rady. dzięki za pomoc punkciki poszły i w końcu golfik śmiga i parę groszy w kieszeni zostało (koszty robocizny) zachęcam wszystkich aby sami naprawiali swoje auta bo można się dużo nauczyć i miło spędzić czas, a jak już się uda to satysfakcja gwarantowana. pozdro