zrywajacy sie pasek klinowy 1.8 Golf II
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- janek1350
- VW MANIAK
- Kontakt:
Ja tez mam wyjechane te ząbki a poto masz tą srube na 13kluczyk zeby dokręcić alternator do mocowania zeby sie pasek nie luznił.
-
- Nowicjusz
- janek1350
- VW MANIAK
- Kontakt:
Raczej nie sprawdz tą srubke na 13kluczyk czy nie jest luzna ale raczej szuakj innej przyczyny.
-
- Nowicjusz
no ok dzieki. czyli trzeba bedzie wymienic kolo pasowe na altku
Be hard or go home!!
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
A morze jakiś zadzior jest na którymś kole i zrywa go po jakimś czasie. A jakiej firmy miał kolega te paski co poszły? Może coś nie tak. Ja kupiłem teraz najzwyklejszy Stomil w sklepie z częściami do ciągników taki beż tych ząbków bo przecież te 20 lat temu robili takie zwykłe.
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
kolego. Te ząbki nie maja nic wspólnego ze zrywaniem paska. One pilnują jego stałe napięcie. Wymień koło pasowe i zobaczysz,że to była przyczyna twoich problemów. Pozdrawiam Janusz
zrywajacy sie pasek klinowy vw golf II 1,6 benz
witam mam problem z paskiem tzn, jak założę nowy pasek zauważyłem ze dymek leci z dolnego koła (przy silniku ) dodam jeszcze ze miałem wymieniany rozrząd i pompę wody , co się dzieje
GO MATI