tarcze tył MK II GOLF
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
tarcze tył MK II GOLF
Mam taki pytanie czy do golf II bada pasowac tarcze i cały układ hamulcowy z audi 80 ? bo mialem na złomie odłożoną cała belke z golfa z tarczami na tył ale jakis uprzejmy człowiek mi to zaje....ł ładnie mowiąc ale znalazłem audice z tarczami tył i ciekawi mnie czy by pasowały ?
tarcze tył MK II GOLF
tam rozstaw kuł 4x108 z tego co pamiętam i z sama belka też bedzie inna tak mi sie wydaje niż w mk2...
-
- Nowicjusz
tarcze tył MK II GOLF
Wydaje mi się że nie będzie pasować Kiedyś chciałem zaciski podmienić i chyba nie pasowało.
Jak chcesz to mam belke do sprzedania od GTI,ale bez piast i tarcz.
Jak chcesz to mam belke do sprzedania od GTI,ale bez piast i tarcz.
-
- Nowicjusz
tarcze tył MK II GOLF
belka to mnie nie ratuje chdzi mi raczej o same hamulce tylne a od czego mogą pasować jeszcze ? bo zaciski juz mam wyciagnolem je zanim mi zaje.... bekle
tarcze tył MK II GOLF
golf III ,passat b3 i b4 To na pewno Chociaż piasta z passata nie pasuje chyba ,ma inny rozstaw srub.
Re: tarcze tył MK II GOLF
passat b3 i b4 ma rozstaw 4x100, tylko że jest belka szersza od golfajbs-78 pisze:golf III ,passat b3 i b4 To na pewno Chociaż piasta z passata nie pasuje chyba ,ma inny rozstaw srub.
-
- Nowicjusz
Re: tarcze tył MK II GOLF
jeszcze cos . a stabilizator od passata ? wyglada identycznie jak w golfie bedzie pasował ?