brak abs golf IV 1,9 TDI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
brak abs golf IV 1,9 TDI
Witam wszystkich moj problem to błąd 1276 orientuje sie ktoś czy istnieje przekaznik abs
brak abs golf IV 1,9 TDI
Jest bezpiecznik .... powiedz czy to jedyny błąd ? i jak się to objawia na zegarach
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
brak abs golf IV 1,9 TDI
to jest jedyny błąd objaw jest taki po odpaleniu auta kontrolka gasnie po przekroczeniu 20km/h zapala sie
brak abs golf IV 1,9 TDI
Zerknij w lekturę ... http://www.motofakty.pl/artykul/nie_dziala_abs.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: brak abs golf IV 1,9 TDI
Witam!
Postanowiłem i ja się podpiąć pod temat co by tematów nie nabijać. U mnie podczas wysokich śniegów co jakiś czas się zapalała kontrolka od ABS-u, potem sama gasła a teraz przy zapalaniu i przekręcaniu kluczyka zgaśnie razem z kontrolkami a potem jeszcze raz błyśnie i zgaśnie. Nie zaglądałem do czujników, czy to może byś też bezpiecznik?
Pozdrawiam!
Postanowiłem i ja się podpiąć pod temat co by tematów nie nabijać. U mnie podczas wysokich śniegów co jakiś czas się zapalała kontrolka od ABS-u, potem sama gasła a teraz przy zapalaniu i przekręcaniu kluczyka zgaśnie razem z kontrolkami a potem jeszcze raz błyśnie i zgaśnie. Nie zaglądałem do czujników, czy to może byś też bezpiecznik?
Pozdrawiam!
było E34 M50B20 & E34 M50B25 & E34 M60B30 & MK IV ALH teraz jest E46 M47
POZDRAWIAM!!!
kemer85
POZDRAWIAM!!!
kemer85
brak abs golf IV 1,9 TDI
Poczytaj tutaj http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=140&t=371680" onclick="window.open(this.href);return false;
Andrzej S
Re: brak abs golf IV 1,9 TDI
Witam!
Dzięki za info teraz wiem, czego i gdzie szukać. W sumie to problem zaczął się pojawiać nie tak dawno po zmianie tarcz i klocków z przodu, wtedy była porządna zima i duże zaspy nawet jak jechałem do wymieniacza części. Jak znajdę czas to tam zajrzę i napiszę co w moim przypadku powodowało problemy z układem ABS.
Pozdrawiam!
Dzięki za info teraz wiem, czego i gdzie szukać. W sumie to problem zaczął się pojawiać nie tak dawno po zmianie tarcz i klocków z przodu, wtedy była porządna zima i duże zaspy nawet jak jechałem do wymieniacza części. Jak znajdę czas to tam zajrzę i napiszę co w moim przypadku powodowało problemy z układem ABS.
Pozdrawiam!
było E34 M50B20 & E34 M50B25 & E34 M60B30 & MK IV ALH teraz jest E46 M47
POZDRAWIAM!!!
kemer85
POZDRAWIAM!!!
kemer85