siłownik maski silnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
siłownik maski silnika
Siłownik złożył mi się całkowicie i nie chce się rozłożyć.Chyba się zepsuł i jest do wymiany.Czy tak?
bogmaj
- tomek mk2 BDE
- sex cylinder
Re: siłownik maski silnika
Tak. Kupuj szybko nowy. Kumplowi siadły siłowniki klapy bagażnika, raz zapomniał o tym i klapa przyłożyła mu po plerachbogmaj22 pisze:Siłownik złożył mi się całkowicie i nie chce się rozłożyć.Chyba się zepsuł i jest do wymiany.Czy tak?
siłownik maski silnika
Ja jestem właśnie po zakupie tych siłowników,za 2 szt.firmy FEBI dałem 90 zeta i pracują tak jak trzeba,także polecam.
-
- Użytkownik
- Auto: Golf MK7.5 Variant
- Silnik: DGTE
siłownik maski silnika
eles, a nie rwą klapy ostro do góry? Pytam, bo czasem bywają tak silne silowniki, że ledwno zwolnisz zamek i już masz po zębach, a i z zamykaniem ciężko.
- mara_010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
siłownik maski silnika
Toledziak, niektóre tak nowe maja ale to się rozchodzi i po jakimś czasie wszystko wraca do normy
-
- Użytkownik
- Auto: Golf MK7.5 Variant
- Silnik: DGTE
siłownik maski silnika
mara_010, wiesz znam przypadek że silowniki już śmigają któryś rok na aucie i dalej rwą klapę w górę. Dlatego pytałem
- mara_010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
siłownik maski silnika
Toledziak, ja się jeszcze z takim czymś nie spotkałem ale za to jak tak jest to znaczy że będą bardzo długo służyć