ESP
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
ESP
Witam, mam problem
Otóż nie wiem, czy mój golf ma ESP. Niby przycisk jest, jak wyjąłem obok zaślepkę to widziałem, że idą do przycisku przewody ale on w ogóle nie reaguje jak go wciskam. Zupełnie nic, na desce też nic się nie wyświetla.. Próbowałem pokręcić bączki i nie wyprowadza mnie więc chyba nie działa.. JEst uszkodzony? Wyłączony? A może nie mam ESP i to tylko przycisk?
Dodam, że mam Golfa IV 1.6 benz+LPG 16V 2000r. ma ABS.
Otóż nie wiem, czy mój golf ma ESP. Niby przycisk jest, jak wyjąłem obok zaślepkę to widziałem, że idą do przycisku przewody ale on w ogóle nie reaguje jak go wciskam. Zupełnie nic, na desce też nic się nie wyświetla.. Próbowałem pokręcić bączki i nie wyprowadza mnie więc chyba nie działa.. JEst uszkodzony? Wyłączony? A może nie mam ESP i to tylko przycisk?
Dodam, że mam Golfa IV 1.6 benz+LPG 16V 2000r. ma ABS.
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
ESP
na pewno, słuchaj a ma bezwypadkową przeszłość twój golf? bo tak jak mówisz jak szedłbyś bokiem i miał skręcona kierownice powinien cie wyprowadzać i przy kopaniu się zwalniać obrotyDan0031 pisze:A można to jakoś sprawdzić podpinając go od kompa?
ESP
Nie wyprowadzał mnie z poślizgu i nie zwalniał obrotów gdy się zakopałem.. A może jest to wyłączone i przycisk się zepsuł tak, że nie mogę tego włączyć?
Nie wiem czy ma bezwypadkowa przeszłość, ponoć nie ale jak to naprawdę jest... Chodzi mi o to, że do przycisku idą przewody i to znaczy, że chyba coś obsługuje.
Nie wiem czy ma bezwypadkowa przeszłość, ponoć nie ale jak to naprawdę jest... Chodzi mi o to, że do przycisku idą przewody i to znaczy, że chyba coś obsługuje.