Jarzmo zacisku tył tarcza: czy prawa i lewa strona taka sama
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Czy jarzmo do zacisku hamulca tylnego tarczowego w MK3 jest z prawej i lewej takie samo?
Wg sklepu Intercarsu np TRW/ VW ma dwa numery: BDA267/1H0615425 LEWA i BDA268/1H0615426 PRAWA.
W tej aukcji: http://moto.allegro.pl/jarzmo-zacisku-v ... 54559.html" onclick="window.open(this.href);return false; koleś pisze, że pasuje na prawo i lewo ,i pytałem http://moto.allegro.pl/jarzmo-zacisk-ty ... 65211.html" onclick="window.open(this.href);return false; też jest prawa/lewa.
Może ktoś sprawdzić albo wie na 100% jak jest faktycznie.
Dodam tylko, że chce wymienić jarzmo bo ma luzy i klocki mi stukają, równo z obrotem koła, a nie chce się bawić w zestawy regeneracyjne.
Wg sklepu Intercarsu np TRW/ VW ma dwa numery: BDA267/1H0615425 LEWA i BDA268/1H0615426 PRAWA.
W tej aukcji: http://moto.allegro.pl/jarzmo-zacisku-v ... 54559.html" onclick="window.open(this.href);return false; koleś pisze, że pasuje na prawo i lewo ,i pytałem http://moto.allegro.pl/jarzmo-zacisk-ty ... 65211.html" onclick="window.open(this.href);return false; też jest prawa/lewa.
Może ktoś sprawdzić albo wie na 100% jak jest faktycznie.
Dodam tylko, że chce wymienić jarzmo bo ma luzy i klocki mi stukają, równo z obrotem koła, a nie chce się bawić w zestawy regeneracyjne.
Audi A3 1.8T AUM
Jarzmo w katalogu ETKA jest jedno ,czyli ma ten sam numer prawa i lewa stronamichajlow pisze:Może ktoś sprawdzić albo wie na 100% jak jest faktycznie.
Zawsze może być Ciut Ciut więcej!!!
- Paweł Marek
- V.I.P.
własnie patrze w Etce i numery nie są te same tylko końcówka 5 prawa, 6 lewa, ale mam t jarzmo w ręce mierze suwmiarką i wygląda całkowicie symetrycznie
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Co to za etke masz- numer etki ?? kol.Paweł Marek, Ja mam jeden numer pisze dwie szt,,wiec prawa i lewa jest taka sama!Paweł Marek pisze:własnie patrze w Etce i numery nie są te same tylko końcówka 5 prawa, 6 lewa
- Paweł Marek
- V.I.P.
Re: Jarzmo zacisku tył tarcza: czy prawa i lewa strona taka
Rafał 21, 7.0 dam ci screena
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Dzięki kol..Paweł Marek, ja mam jakąś inną ETKE Pozycja nr.. 2 jarzmoPaweł Marek pisze:Rafał 21, 7.0 dam ci screena
- juro
- Użytkownik
- Kontakt:
Tylne jarzma różnią się lewy od prawego, kolego Rafał 21 chodziło o tylne jarzma a ty dałeś screena przednich dlatego wyszedł ci jeden numer ponieważ przód jest taki sam.
juro pisze:kolego Rafał 21 chodziło o tylne jarzma
Kol.juro, Dzięki za oświecenie , nie wiem co mnie zaślepiło Cały czas byłem przekonany o przednich zaciskach Już nawet ETKĘ byłem gotów zmieniać . Ale za to mamy dwa zrzuty jarzma- przy jednym temacie
Mam jarzmo na odpowiednią stronę.
Czy nowe jarzmo na jednym trzpieniu nie ma luzu, a na drugim ma? Te trzpienie się różnią. Jeden tam, gdzie nie ma luzu ma taką samą średnicę na całej długości i 3 sfazowania, a drugi tam gdzie jest luz jest stopniowany i przez to ma luz. Czy to jest prawidłowo?
Czy nowe jarzmo na jednym trzpieniu nie ma luzu, a na drugim ma? Te trzpienie się różnią. Jeden tam, gdzie nie ma luzu ma taką samą średnicę na całej długości i 3 sfazowania, a drugi tam gdzie jest luz jest stopniowany i przez to ma luz. Czy to jest prawidłowo?
Audi A3 1.8T AUM