Problem ze spuszczeniem oleju
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam, jestem nowy więc mogę popełnić jakiś błąd .
Mam problem.. otóż w Golfie V 1.9 TDI posiadam 5 biegową skrzynię biegów... Problem polega na tym iż nie wiem jak spuścić/nalać olej do skrzyni biegów. Jeśli ktoś może to niech najlepiej wyjaśni dokładnie najlepiej zdjęciami o co w tym wszystkim chodzi. Odkręciłem jakieś dwa korki wyleciał litr oleju i tyle A reszta pozostała i skrzynia jak najbardziej chodzi a więcej nalać się nie da... Czekam na odpowiedzi.
Mam problem.. otóż w Golfie V 1.9 TDI posiadam 5 biegową skrzynię biegów... Problem polega na tym iż nie wiem jak spuścić/nalać olej do skrzyni biegów. Jeśli ktoś może to niech najlepiej wyjaśni dokładnie najlepiej zdjęciami o co w tym wszystkim chodzi. Odkręciłem jakieś dwa korki wyleciał litr oleju i tyle A reszta pozostała i skrzynia jak najbardziej chodzi a więcej nalać się nie da... Czekam na odpowiedzi.
http://www.auto-conrad.pl/Forum/phpBB-3 ... 99&start=0" onclick="window.open(this.href);return false; lekturka
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Ale został spuszczony olej, z litr i nie mogę wlać nowego.. Z zawodu jestem mechanikiem, nigdy się nie spotkałem z takim problemem a tysiące samochodów było przeze mnie robione. W temacie żadnej sensownej odpowiedzi nie widzę - nie odnosi się do tego że oleju wcisnąć nie mogę.
http://www.golfmkv.net/blog/archives/7#" onclick="window.open(this.href);return false; To Ci się przyda
Jaka blokada ? na tym linku , który Ci podałem nic o tym nie piszą ... lejek - rurka ... i olej do skrzyni .
Robisz tak jak w foto poradzie , którą podałem ?
Robisz tak jak w foto poradzie , którą podałem ?
Tak ale tam coś jest. Po prostu olej zamiast wlatywać blokuje się i nie wchodzi