Problemu ze stukaniem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
Problemu ze stukaniem
ciezko okresilic, jade autem wydaje sie ze u gory , stoje na zewnatrz i naciskan na auto to na dole sie wydaje
Było MK II 1.3 NZ a jest MK III 1.6 AEE.
-
- Mały gagatek
Problemu ze stukaniem
o to potrzebny będzie kanał i sprawdzenie wszystkich łączeń i będzie wiadomo co to jest
Problemu ze stukaniem
zabardzo w tym sie nie orientuje wiec zlece to jakiemus mechanikowi temat do zamkniecia, wszystkim dziekuje za pomoc . Pozdrawiam
-
- Mały gagatek
Problemu ze stukaniem
tak sprawdzilem jest dokrecony bardz dobrze . Temat do zamkniecia.
Problemu ze stukaniem
Panowie i Panie dziś jadąc do dziewczyny coś mi dupło o półeczkę z glosnikami tzn o te boczne male poleczki ktore trzymaja ta duza w bagazniku;/ zatrzymałem się i otworzyłem bagaznik , cała ta boczna półeczka z seryjnymi głosnikami wykrzywiona do góry osłona z tych srobek do amorkow wypadla , okazalo sie ze to amorek w to jebnal;/ wszystko co bylo od gory pozakrecane zostalo w nienaruszonym stanie, pierwsza sroba okej, talerzyk ok, druga sroba okej, natomiast ta guma wypadla z bagaznika co jest na samym dole i jak amorek pracuje to ona uderza w ta półke co to moze byc? jak to zrobic? Pozdro
-
- Mały gagatek