Witam Wszystkich!
Jestem tu świeży i przepraszam od razu za błędy.
Jestem posiadaczem od 2 lat Golfa IV 1.9 TDI 1998
Golf ma centralny zamek.
I jest problem bo od kilku miesięcy jak przekręcam zamek zamykają się tylko przednie drzwi a tylne muszę ręcznie zamykać i kontrolka dioda mruga.
Drugą rzecz która zauważyłem, że zamek pobiera mi prąd z akumulatora na wyłączonym silniku.
I ostatnie pytanie mam jak można dowiedzieć się czy jakoś zauważyć (nie mam pojęcia) czy mam sterowanie zamkiem pilotem. Ponieważ jak go kupiłem to poprzedni właściciel powiedział mi ze miał kluczyk zapasowy i z pilotem, z pilotem zgubił a został zapasowy i teraz właśnie dalej jest używany przeze mnie. Nie wiem czy właściciel mówił prawdę czy nie. Jak to można sprawdzić.
Pozdrawiam Norbert.
Problem z zamkiem centralnym oraz pilot.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Problem z zamkiem centralnym oraz pilot.
VAG - wejdź w 35 lub 46 (jak masz elektryczne szyby to 46) i napisz jaki masz nr komfortu
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5