Kostka pod skrzynką bezpieczników
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam wszystkich użytkowników VW!
Jestem posiadaczem od niedawna VW Golfa V z silnikiem 2.0 FSI Turbo(GTI) oznaczenie BWA. Mój problem jest taki iż samochód uległ wypadkowi i zostały wyrwane kable z kostki, która znajduje się pod skrzynką bezpieczników. Przeszukałem większość internetu xd ale nie mogę znaleźć tego co potrzebuje, kupiłem 2 kostkę na allegro pod tym samym nr ale ma inne kolory kabli i jest ich po prostu więcej- prawdopodobnie od Audi... pisałem już na jednym z forum, ale ktoś podał mi inne kolory kabli- a nie chcę podłączyć tego na tzw "wydrę" żeby się nic bardziej nie popsuło... ogólnie samochód chodzi- jeździ, nie mam pojęcia od czego mogą być te kable- dlatego szukam kogoś z użytkowników GTI których chciałbym prosić o pomoc w tym- zróbcie zdj albo napiszcie jakie kable w które miejsce trzeba podłączyć.. Potrzebuję wiedzieć jaki kolor kabla wchodzi w miejsca: 11,14,19. Pozdrawiam.

niebiesko/czerwony pin 14 (Zasilanie N205 i podgrzewania sondy lambda)
biało/czerwony pin 19 (G476 - Kupplungspositionsgeber)
liliowo/czerwony pin 11 (elektryczna pompka wody)

biało/czerwony pin 19 (G476 - Kupplungspositionsgeber)
liliowo/czerwony pin 11 (elektryczna pompka wody)
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR
, A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5; Audi S3 cabrio
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR
WOW!
Dziękuje Ci bardzo!!
jeah! będę mógł to poskładać do kupy
Dziękuję!