pytanie o motaz elektryki gola bora na full
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
witam wszystkich przepraszam jesli temat byl juz poruszany ale spytam - mam gola wersje bory z 2002 r ma centralny zamek i swiatla ktore powoli gasza po zamknieciu drzwi czyli ma tgen modul komfort o ktorym czytalem na necie jeszcze do niego nie doszedlem zeby odczytac numery ale czy to jest konieczne? moje pytanie brzmi tak czy bedzie problem zeby zalozyc elek. szyby i lusterka? i mam rowniez drugie pytanko mam do kupienia bore ale z 99 r z full wypasem skora w srodku ogrzewanie elektryka itd za 5 tys czy jesli kupie takie auto i przez zime posiedze w garazu i poprzenosze to wszystko do swojej bory bedzie wszystko si? upieram sie na swoja bore bo kupilem ja od wuja z pierwszych rak z salonu pl gdzie koles od 2002 r do lutego tego roku zrobil 50 tys ! ja od lutego do chwili obecnej cisne 16 tys km mam silnik 1.6 wiec bede planowal tez zalozyc gaz i powiem wam szczerze ze nie wiem co robic czy jest kto to jest w stanie mi pomoc?
robcio_gno, jeśli chcesz już przekładać coś z elektryki od dawcy to ponieważ masz już auto immo 3 (wiec pewnie kiedys i full fis będziesz chciał) to dobrze by było, żeby dawca był modelowo 2002 i młodszy ( 1999 ma moduł komfortu 1J0, 2002 ma komfort 1C0), wtedy też inne są silniczki szyb
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
-
- Nowicjusz
Ale póki co mam szyby na kołbe jak będę chciał przełożyc elektryke i cala resztę to od tego rocznika co mam tak?