centralny zamek cordoba 97

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
memberofhs
Ma gadane
Ma gadane
Kontakt:

centralny zamek cordoba 97

Post autor: memberofhs » ndz lip 12, 2015 01:06

Witam kolegów. Piszę w sprawie pomocy z centralnym zamkiem. Wprawdzie mam Seata Cordobę 97 rok, lecz instalacja i skrzynka bezpieczników to to samo co VW. Mianowicie: samochód mam całkiem goły, wersja nawet bez wspomagania (swoją drogą, szukam też maglownicy ze wspomaganiem, lecz nigdzie znaleźć nie można taką jak potrzebuję). Mam z innego samochodu, lecz też Cordoby centralny zamek. Wszystko zmieniłem, pozostała kwestia podłączenia. DO podłączenia z przelotek w lewych drzwiach mam kable: czerwony, brązowy, szary z białym paskiem, szary z czerwonym paskiem, niebieski z żółtym paskiem. W prawych drzwiach mam to samo, bez masy i niebieskiego z żółtym. Gdy wszystko podłączyłem do wiązki: samochód można zamknąć z kluczyka, otworzyć już się nie da, nie działa. Gdy nic nie robię to co chwilę pompka sama od siebie się uruchamia i zamyka samochód. Ma ktoś jakiś pomysł jak to podłączyć, by wszystko działało?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”