Niedzialające poprawnie podświetlenie zegarów

Tutaj piszemy o problemach związanych tylko z elektryką

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
tweety623
Nowicjusz
Nowicjusz

Niedzialające poprawnie podświetlenie zegarów

Post autor: tweety623 » wt lip 07, 2015 20:34

Witam. Mam mały problem z moim Mk3 a mianowicie podświetlanie zegarów nie działa, przejrzałem pare tematów tego typu ale odpowiedzi nie uzyskałem która by się sprawdziła (pomijając ze jest ich niewiele) Zegary świecą ale bardzo słabym światłem, generalnie w nocy ledwo co widać na nich, a pokrętło działa jakby normalnie ale do tego poziomu co jest teraz i dalej rozświetlić się nie da. Przyciski świecą normalnie itp. Czasami podczas jazdy zaskoczy i działa normalnie przez jakiś czas, ale po ponownym odpaleniu jest to samo - z tego zjawiska również wnioskuje że żaróweczki są ok. Gdzie może leżeć problem? Zastanawia mnie też jedno ze świateł z tyłu które ma odłączone jakiś wtyk, bez niego światła działają dobrze a po podłączeniu świeci lewy kierunek światłem ciągłym aż do odpięcia.

a drugie pytanie bo nie chce zakładać dwóch tematów to problem drgającej tablicy mając skrzynie w bagażniku. Problem jest o tyle uciążliwy że tablica przy już vol 5 pierdzi strasznie że wstyd jeździć, a muzykę ledwo słychać. jest na to jakiś patent? z góry dziękuje za pomoc ;)

VW Golf Mk3 GT Turbo Grzechotnik :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”