Witam, mam problem z podswietleniem panelu srodkowego. Nie swieci sie radio i pokretla nawiewow, natomiast swieci sie ciagle grzanie tylnej szyby, nawet, gdy nie jest wlaczone. Wydaje mi sie, ze zaroweczka jest w porzadku, bezpieczniki sprawdzone i rowniez zaden nie jest przpalony, wiec gdzie jeszcze moge szukac problemu?
Pozdrawiam!
podswietlenie panelu centralnego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Poczytaj i znajdź tematy związane z podświetlaniem pokręteł od nawiewów ... co do radia --- nic nie napisałeś jakie siedzi w aucie ... etc czy było np sprawdzane w innym aucie ...
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Przejrzałem ogrom tematów i nigdzie nie znalazłem innej rady jak czyszczenie styków z tylu panelu i wymiany żarówki. Wymieniłem ponownie żarówkę, bo były dwie w zestawie i o dziwo na tej działa, na drugiej nie chce - nie jest to wina niedogiętych blaszek itp. Radio to oryginalna Alpha bez kaset, tylko fm i am. Golf posiada podświetlaną zapalniczkę?
Mioduch, Owszem golf posiada podświetlaną zapalniczkę
Co do ALPHY --- pokaż wiązkę ISO jak wchodzi do radia
Żaróweczki dałeś odpowiednie ?
bo nie każda tam zaświeci ..viewtopic.php?t=160586" onclick="window.open(this.href);return false;
Co do ALPHY --- pokaż wiązkę ISO jak wchodzi do radia
Żaróweczki dałeś odpowiednie ?

Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
Więc zapalniczka również nie świeci. Żaróweczka to 12V 1.2W więc taka jak powinna być. Zdjęcie kostki dodam jutro, gdyż sam wyjąć tego ustrojstwa nie mogę :/