gdy mrugam DŁUGIMI robi zwarcie na całym kokpicie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
więc problem wygląda następująco hmmmm gdy mrugam światłami długimi załączają mi sie wszystkie swiatełka podświetlenia w kokpicie + podświetlenie climatronika tutaj jest link do filmiku jak to wygląda " onclick="window.open(this.href);return false; następnie zobaczyłem skrzynkę z bezpiecznikami i 3 bezpieczniki są lekko przytopionę ale nie mam pojęcia czy to było już wcześniej czy nie choć jeden z nich wydawał mi się ciepły a tutaj jest link do filmiku z bezpiecznikami " onclick="window.open(this.href);return false; dzięki za zobaczenie tematu, dodając mam nowy akumulator i gdy ostatnim czasem będąc na urlopie samochód stał 8 dni, po tym okresie bateria była rozładowana i kontrolka w tym momęcie na baterii pokazuje mi stan żeby doładować akumulator .... robię codziennie około 30 km.tym samochodem i powinien się akumulator po mojemu załadować ale może czegoś nie wiem hmm , kiedys samochód stał mi prawie 2 miesiące w garażu i zapalił bez najmniejszego problemu a teraz strach auta tydzień nie przepalać hehehe mam nadzieje że ktoś miał podobny problem i wie co będzie przyczyną dzięki Pozdrawiam serdecznie 

Wymienileś te bezpieczniki? Gdzieś się zwarcie pojawia, wymień bezpieczniki a potem, jesli nie pomoze, szukaj przetartych przewodów w przełaczniku świateł.
nie jeszcze nie wymieniłem ale akcja jest taka że one nie są przepalone, są ok ,tylko ten plastik na nich jest lekko stopiony , ale dla bezpieczeństwa jutro wymienię a nóż widelec się uda i to będzie to 

wymieniłem bezpieczniki i dalej lipa
co sprawdzić następnie??

Re: gdy mrugam DŁUGIMI robi zwarcie na całym kokpicie
Masz jakieś ledy?
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Wysłane z mojego SM-T705 przy użyciu Patapalka
Kupię: Wkład dojazdówki 18"
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek
Sprzedam: 3SDM 0.01 18" 5x100 8,5J i 9,5J + Nexen N'Fera SU1
MK4 GTI TDI -> Mój szaraczek