Witam
Mam dwa problemy w moim golfie IV 2000r a mianowicie
1.nie działają mi wycieraczki na pierwszym biegu(w ogóle) oraz na drugim (ale jak wrzucę 3 i wrócę na 2 to zaskakują)
2. oświetlenie bagażnika nie działa gdy otworzę klapę bagażnika ale jak otworzę którekolwiek drzwi czy to z przodu czy to z tyłu to oświetlenie w bagażniku świeci
Wycieraczki, oświetlenie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Wycieraczki, oświetlenie
pisałeś o tym ponad dwa lata temu...dostałeś podpowiedź - samo się nie naprawiDaaN pisze:2. oświetlenie bagażnika nie działa gdy otworzę klapę bagażnika ale jak otworzę którekolwiek drzwi czy to z przodu czy to z tyłu to oświetlenie w bagażniku świeci
przekaźnik wycieraczek lub manetka...jeśli za każdym razem tak jest to zacząłbym od przekaźnikaDaaN pisze:1.nie działają mi wycieraczki na pierwszym biegu(w ogóle) oraz na drugim (ale jak wrzucę 3 i wrócę na 2 to zaskakują)
Wycieraczki, oświetlenie
Pisałem ale tylko jeden kolega odpowiedział coś dotyczące tego problemu że mam coś pomieszane w instalacji tylko że ja nic nie zmieniałem więc się samo pomieszało?
A co do wycieraczek wydaję mi się też że to może być przekaźnik tylko który i gdzie te przekaźnik są i jak się do nich dobrać?
A co do wycieraczek wydaję mi się też że to może być przekaźnik tylko który i gdzie te przekaźnik są i jak się do nich dobrać?
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Wycieraczki, oświetlenie
ale nie napisałeś też czy awaria powstała nagle czy tak po prostu byłoDaaN pisze:ja nic nie zmieniałem więc się samo pomieszało?
przekaźniki są nad nogami kierowcy, od wycieraczek ten największy - wyszukiwarka powie co i jak