MFA - przebieg dzienny
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
MFA - przebieg dzienny
Czy wie ktos na jakiej zasadzie jest to czytane? Skoro licznik normalnie jest na linke to czy w takim ukladzie jest jeszcze dodatkowo na jakis pin podawany sygnal z ecu badz impulsatora? Co w przypadku gdy nie mam podpietego predkosciomierza, bo w skrzyni nie ma miejsca, jest opcja zebt ruszyc chociaz przebieg dzienny?
-
- VWGolf.pl Killer
MFA - przebieg dzienny
jakie zegary posiadasz ? i co masz w skrzyni może powiesz że nie masz miejsca na linkę lub impulsator w skrzyni
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
MFA - przebieg dzienny
Czujnik GALA (prędkości) jest w liczniku, nie każdy licznik go posiada. Jeżeli linka nie będzie podpięta to MFA nie będzie pokazywać funkcji zależnych od prędkości.
-
- VWGolf.pl Killer
MFA - przebieg dzienny
dlatego pytam jakie ma zegary i co wychodzi ze skrzyni bo kolega "kkkacper"pisze że w szkrzyni nie ma miejsca!!!
Sprzedam części do pomp wtryskowych,całe pompy 110afn,90 1z, 90 Z górnym przelewem,pompa renault 1.9dti tłok 11
MFA - przebieg dzienny
bioly05011, zegary z MFA na 1 wtyk z mk II 16v, skrzynia DRP z 2.8 24v, czyli tylko impulsator elektroniczny (wczesniej moze zle sie wyrazilem )
- marcinek84
- Forum Master
- Kontakt:
MFA - przebieg dzienny
Jak masz impulsator i licznik z mkII to nie pokaże ci MFA przebiegu żadnego, spalanie pewnie pokaże duże też.
Chyba że jakiś układ przetwarzajacy sygnał bezpośrednio do MFA ale bez linki wskazówka nie ruszy się.
Chyba że jakiś układ przetwarzajacy sygnał bezpośrednio do MFA ale bez linki wskazówka nie ruszy się.
Pierwsza PNka na BLOSie?
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mój golfik viewtopic.php?f=87&t=278186" onclick="window.open(this.href);return false;
galeria fotosika http://marcinek0584.fotosik.pl/albumy/559660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
MFA - przebieg dzienny
marcinek84, o to tylko mi chodzilo, tak myslalem, ale zaciekawilo mnie skad sie bierze ten przebieg dzienny czy jak to tam jest nazywane