Alarm fiksuje
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Alarm fiksuje
Witam. wczoraj wróciłem z roboty, zostawiłem autko pod domem juz mi sie nie chciało wjeżdżać do garażu, poszedłem do domu,,, w nocy matka mnie budzi ze alarm sie włączył :O no to ide otworzyłem auto, alarm sie wyłączył,,, zamykam auto, alarm sie włączył :O WTF ???? myślę chu tam zostawiłem otwarte poszedłem spać,,, gdzieś godzinę temu poszedłem, zamknąłem, otworzyłem, zamknąłem, otworzyłem no dobra działa... siedzę przed chwilą w kuchni słysze włączył się :O i o co tu chodzi ???? może zamek zamókł ? bo jak wczoraj zamknąłem drzwi to kopertówka sie świeciła ;/ ,,, jak można alarm odłączyć na szybko ?
1.9 TDI - 90 KM - ALH POWER !! 
"KAŻDY CHŁOPOK Z POLSKIEJ WSI JEŹDZI GOLFEM W TDI"

"KAŻDY CHŁOPOK Z POLSKIEJ WSI JEŹDZI GOLFEM W TDI"

Alarm fiksuje
Xaime91 poszukaj pod hasłami mikrostyk / mikroswitch / dioda.
A jeśli masz fabryczny alarm to po zamknięciu samochodu z pilota i ponownym naciśnięciu przycisku samochód powinien zostać zamknięty ale ze zdezaktywowanym alarmem.
A jeśli masz fabryczny alarm to po zamknięciu samochodu z pilota i ponownym naciśnięciu przycisku samochód powinien zostać zamknięty ale ze zdezaktywowanym alarmem.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .