Światła przeciwmgłowe przednie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam !
jestem jeszcze kotem na tym forum więc żeby nie było. tak więc mam pytanie odnośnie świateł jak w temacie. działa mi tylko jedno. od strony pasażera. od kierowcy już nie. kupiłem nową żarówkę, wymieniłem i dalej to samo. ciemność. wkładałem tą nową do tej działającej strony i świeci a tamtą w tą niedziałającą i to samo czyli nic. jaki może być problem? jak mogę to szybko naprawić? proszę o pomoc i pozdraiwam
jestem jeszcze kotem na tym forum więc żeby nie było. tak więc mam pytanie odnośnie świateł jak w temacie. działa mi tylko jedno. od strony pasażera. od kierowcy już nie. kupiłem nową żarówkę, wymieniłem i dalej to samo. ciemność. wkładałem tą nową do tej działającej strony i świeci a tamtą w tą niedziałającą i to samo czyli nic. jaki może być problem? jak mogę to szybko naprawić? proszę o pomoc i pozdraiwam
polecam na pierwszy ogien bezpieczniki bo tez kiedys zachowalem sie jak amator i wpierw wymienilem zarowke. Ewentualnie miernik i sprawdzic czego nei ma czy masy czy zasialnia na ta strone.
Touran bls+ oraz dwa razy Touran cayc+ to
nie pamietam jak z przeciwmgielnymi ale ogolnie swiatla sa odosobnione jesli chodzi o strony.
z tego co widzę to przeciwmgłowe tylne i przednie są wszystkie pod 1 bezpiecznikiem. nr 10 i 15 A
ciaglosc kabli. Moze wlacznik tez podmien a chwile od kogoś znajomego ale jesli jest to sowietlenie na jednym obwodzie to niemozliwe zeby to byl ten wlcznik.
Miernikiem sprawdzic czego nie ma na tej neiswiecacej lampie. Czy masy czy plus 12V. Nie jest pwoeidziane ze brakuje plusa.