Wymiana AirBag
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wymiana AirBag
Witam, dziś miałem drobny incydent(znajoma wjechała mi na parkingu w drzwi od kierowcy i niestety wystrzeliła poduszka powietrzna boczna fotela),pacjent to Vw Polo 9n(2003 rok).Moje pytanie brzmi co zrobić aby wszystko było sprawne tak jak przed tym zdarzeniem? Wystarczy dokupić poduszkę powietrzną i usunąć błąd z komputera? Czy to bardziej skomplikowana sprawa?
pozdrawiam
pozdrawiam
Wymiana AirBag
hmm a co z pasem?Mdnplnd pisze: Wystarczy dokupić poduszkę powietrzną
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Wymiana AirBag
właśnie miałem pytać czy wystrzelił... ale chyba by zauważyłgrg474 pisze:hmm a co z pasem?
Wymiana AirBag
Pasy są w porządku, na dodatek nie miałem go zapiętego Mam jeszcze pytanie: crashdata zapisuje się w sensorze poduszek?Jeśli tak to czy nie można sensora kupić np na allegro i go zamienić?Tylko wtedy chyba nie ma się pewności,czy te z allegro nie mają błędu.
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
Wymiana AirBag
w sterownikuMdnplnd pisze:crashdata zapisuje się w sensorze poduszek?
sterownik można kupić i zamienić... tylko musisz trafić na taki jak Twój, żeby tyle samo poduch było w aucie z którego pochodziMdnplnd pisze:czy nie można sensora kupić np na allegro i go zamienić?
ano nie ma... lepszym rozwiązaniem jest poszukanie kogoś kto Ci "zoperuje" taki sterownik, na forum są fachowcy od tego...nie będę robił reklamy, szukając słowa "crashadata" pewnie trafisz na kogo trzebaMdnplnd pisze:wtedy chyba nie ma się pewności,czy te z allegro nie mają błędu.
Wymiana AirBag
Dzięki za pomoc, znalazłem właśnie namiary na elektryka w swojej okolicy,który tym się zajmuje,jutro podjadę i dam znać co i jak.
Pozdrawiam
Edit: Wszystko jest już w porządku,chciałem kupić sam fotel od kierowcy,ale niestety nie znalazłem takiego samego(niby kubełkowy). Poduszka wymieniona,błędy usunięte,pozostało zaszyć fotel.
Dzięki
Pozdrawiam
Edit: Wszystko jest już w porządku,chciałem kupić sam fotel od kierowcy,ale niestety nie znalazłem takiego samego(niby kubełkowy). Poduszka wymieniona,błędy usunięte,pozostało zaszyć fotel.
Dzięki