Witam nie za bardzo znam się na elektryce i nie wiem od czego są te kostki i przewody. Dwa pierwsze zdjęcia dotyczą przewodów, których kostki wychodzą w bagażniku. A dwa kolejne to są te żółte kostki które są koło skrzynki bezpieczników
od czego te kostki
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
od czego te kostki
no te pierwsze 2 foty to masz pewnie do glosnikow jakas samorobke
--==:spider:==--
viewtopic.php?f=87&t=498102" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=87&t=498102" onclick="window.open(this.href);return false;
od czego te kostki
pierwsza fota to samoróbki musisz sam dojść skąd wychodzą. Druga fotka czerwony grubszy kabel i żółta kostka to coś od zasilania stałego +12V
Mój Crayzolowy golf GT viewtopic.php?f=87&t=454903
MOJE AUKCJE !! http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5370146
Mnóstwo części do mk2, mk3 seat ibiza cordoba, toledo, polo, passat b3 coś potrzebujesz? zapytaj na PW
ABF - Ale Będzie Frajda
Nie trąb bo jadę na glebie ! Zaraz podłogę sobie rozj**ię
MOJE AUKCJE !! http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5370146
Mnóstwo części do mk2, mk3 seat ibiza cordoba, toledo, polo, passat b3 coś potrzebujesz? zapytaj na PW
ABF - Ale Będzie Frajda
Nie trąb bo jadę na glebie ! Zaraz podłogę sobie rozj**ię
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
od czego te kostki
Pierwsza fotka to jak wyżej - samoróbka, pewnie ktoś robił instalacje pod tylne głośniki.
Druga fotka - jaki kolor kabla - czerwony, czy czerwono-biały? Być może jest to od podgrzewania kolektora dolotowego - zobacz, w która stronę idzie ten kabelek - czy gdzieś w deskę rozdzielczą, czy w stronę przegrody.
Trzecia fotka - od świateł przeciwmgielnych. Jeżeli w pozycji 7 masz przekaźnik 53, to dobrze, że jest odpięte, jeżeli nie masz, to przeciwmgielne raczej nie działają.
Ogólnie nie wszystkie wtyczki za skrzynką zawsze są podłączone. Zależało to od wyposażenia auta.
Druga fotka - jaki kolor kabla - czerwony, czy czerwono-biały? Być może jest to od podgrzewania kolektora dolotowego - zobacz, w która stronę idzie ten kabelek - czy gdzieś w deskę rozdzielczą, czy w stronę przegrody.
Trzecia fotka - od świateł przeciwmgielnych. Jeżeli w pozycji 7 masz przekaźnik 53, to dobrze, że jest odpięte, jeżeli nie masz, to przeciwmgielne raczej nie działają.
Ogólnie nie wszystkie wtyczki za skrzynką zawsze są podłączone. Zależało to od wyposażenia auta.