Pozdrawiam
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
da się na tym zamontowaćssarna1 pisze:okazało się że blaszki mocujące pompkę
to można łatwo dorobićssarna1 pisze:gruszkę
a tu nie wiem jak wygląda w b4 montażssarna1 pisze:i sterownik
lekka rzeźba i pasujessarna1 pisze: a jak mówisz że nie ma z pompką problemu to git
u mnie 97 rok był ori takissarna1 pisze:brakuje jeszcze pedału z otworkiem(zawsze mozna wywiercić
masa, zasilanie, sygnał prędkości i wtyczka do świateł stopussarna1 pisze:4 pojedyncze wtyczki
sygnał wychodzi z licznika i wpinany jest w ten mostek. Korzystają z tego: climatronik, radio, ecu i coś pewnie się jeszcze znajdziessarna1 pisze:Czyli krótko mówiąc nie mam gdzie. Wie ktoś może dlaczego aż tyle urządzeń wymaga sygnału prędkości? i jakie to urządzenia? (wiem o radiu i ecu, licznik ma sygnał z gniazda U2 w skrzynce więc powinno zostać jedno miejsce wolne..)
sygnał z impulsatora wchodzi do licznika i dopiero z licznika wychodzi na dalsze elementyssarna1 pisze:Sygnal wychodzi z impulsatora w skrzyni- to on daje impulsy a nie licznik
z nowym będzie problemssarna1 pisze:Nie wiesz moze gdzie mozna takie kupic oprocz szrotow i aso?
nie bardzo zrozumiałem to zze stopem w poprzednim pościessarna1 pisze:A co do tego kabelka do swiatla stopu dobrze kombinuje?
Aaa no na to nie wpadlemmichalqqr pisze:sygnał z impulsatora wchodzi do licznika i dopiero z licznika wychodzi na dalsze elementyssarna1 pisze:Sygnal wychodzi z impulsatora w skrzyni- to on daje impulsy a nie licznik
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości