Postojówki tyl nie swieca
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- karol2010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam dzis po powrocie z trasy zauwazylem ze moje swiatla dzienne czy jak kto woli postojuwki nie dzialaja . nie dzialaja ani na funkcji samych swiatel postojowych jak i na mijania . Nie dziala tylko tyl i tylko tam problem , sprawdzalem wszystkie elektryczne rzeczy no chyba ze cos przeoczylem w co watpie. Zarówki ok bezpieczniki dobre sprawdzalem bezpiecznik 7,8 wymienialem i problem istnieje nadal. Prosze o szybka pomoc gdyz jutro musze jechac w trase.
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=431207&p=5192875#p5192875 - moje mkIII
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
dzienne a postojówki to zupełnie inna bajka...ale mniejsza o tokarol2010 pisze:swiatla dzienne czy jak kto woli postojuwki
- Jeżeli przód gada to na pewno nie jest wina bezpieczników
- nie napisałeś czy sprawdzałeś żarówki, niektórzy pól auta rozbiorą a nie zobaczą że są przepalone - często jest tak że ludzie latają pół roku z przepaloną żarówką i nie wiedzą, zauważą jak się druga przepali, jak ktoś im powie albo na przeglądzie - także sprawdź dokładnie żarówki
- jeżeli żarówki na 100% dobre to napisz czy działają w tylnych lampach inne światła (stop, cofania...)
- no i na końcu obadaj czy dochodzi napięcie do wtyczek przy lampach
...a później pomyślimy dalej
- karol2010
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dobra juz wszystko wiem 2 zarowki na raz:D zaledwie 2 dni temu wracalem w nocy i napewno bym to zauwazyl wiec podczas dzisiejszej trasy obie na raz sie spalily:D nie wiem chyba 13 piatek:D jak dobrze ze za pol godziny juz jest sobota 14:D
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=431207&p=5192875#p5192875 - moje mkIII
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
no widzisz...panikę siejesz niepotrzebnie, ważne że działa
PS. Na przyszłość nie pisz posta jednego pod drugim...jest opcja edytowania jakby co;)

PS. Na przyszłość nie pisz posta jednego pod drugim...jest opcja edytowania jakby co;)