Elektryczne szyby i centralka Założenie
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam potrzebuję założyć elektryczne szyby i centralny zamek do golfa III 3D poszukuję serwisy z małopolski jeżeli ktoś zna takie to proszę pisać i jaki koszt czegoś takiego?
Koszt centralnego - ceny masz na allegro
Koszt Szyb - ceny na allegro
robocizna - kompletna niewiadoma. Ja centralny z alarmem zakładałem prawie 8 godzin, z uruchomieniem, szukaniem itp. Robiłem to pierwszy raz i dlatego tak długo. Myślę że robocizna za centralny i szyby to tak po 250 zł.
Koszt Szyb - ceny na allegro
robocizna - kompletna niewiadoma. Ja centralny z alarmem zakładałem prawie 8 godzin, z uruchomieniem, szukaniem itp. Robiłem to pierwszy raz i dlatego tak długo. Myślę że robocizna za centralny i szyby to tak po 250 zł.
- Paweł Marek
- V.I.P.
przejrzyj sobie forum bo musisz zdecydować czy chcesz uniwersalny zestaw nowy, czy używany. Co do szyb raczej polecamy na forum używkę, centralny wszystko jedno. O sposób montażu ogólnie nie pytaj wszystko opisane (wyszukiwarka na dole), chyba że jakiś konkretny problem się pojawi.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.