ps. jako dmuchawę pojmuję całą tą puchę z dmuchawą, sterowaniem nawiewami itp, a nagrzewnicę jako samą tą "chłodniczkę"
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
da rade pod warunkiem że wrzucisz nagrzewnicę z golfa 4 - pasować będzie tylko pożegnaj się z półką nad nogami pasażeraklintonMK2 pisze:czy da radę zrobić takiego moda,żeby w golfie II mieć panel klimatronica z mk4 ale bez klimy?
wsadź zamiast radia = ten sam wymiarJohnatan pisze:Gdzie go wpasować w stare miejsce czy wywalić kratki środkowe
w stare miejsce niededa siewpasowac z radiem wiec zostanie ci dziura a w miejsce nawiewow bedzie to wygladalo jak bys wlozyl to do zaduzego otworuJohnatan pisze:Radio zostaje w swoim miescu. Ładnie masz to spasowane ale ja nie lubie jak jest przerabiany tunel środkowy. wole wpasować w stare miejsce lub kratki nawiewów
ja też mam tą samą konsole środkową co ty.. Mam ją wyzej zamontowaną, wręcz równo z fotelami. Votex odpada bo mi wygodniej jak mam konsole jak w syncro. Widziałem TUNINGowane auto i miało zamontowany normalny panel wlaśnie w kratkach i wyglądało bardzo dobrze. Ogólnie nie używam środkowych kratek wiec są mi zbędne. A masz w golfie klime czy tylko sterownik ?golfiarz1 pisze:ja mam golfa syncro tam jest wyzszy tunel
Oglądałem stronke twoją. I bede musiał wyrzucić nawet schowek w desce !? kaplica.. myślałem że ten pod nogami tylko.golfiarz1 pisze:ja mam u siebie kpl climatronika 1 wlozylem i wpelni uruchomilem climatronik z mk4 w mk2
Johnatan pisze:Oglądałem stronke twoją. I bede musiał wyrzucić nawet schowek w desce !? kaplica.. myślałem że ten pod nogami tylko.golfiarz1 pisze:ja mam u siebie kpl climatronika 1 wlozylem i wpelni uruchomilem climatronik z mk4 w mk2
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości