Wyświetlacz zegarka i przebiegu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam,
Czy po wyłączeniu i wyjęciu kluczyka ze stacyjki, jak również po zamknięciu "centralnym" wszystkich drzwi cały czas powinna być widoczna godzina jak i przebieg samochodu?
Nie zwróciłem na to uwagi wcześniej, a dziś usuwałem trochę błędów Vagiem i może coś się poprzestawiało.
Czy po wyłączeniu i wyjęciu kluczyka ze stacyjki, jak również po zamknięciu "centralnym" wszystkich drzwi cały czas powinna być widoczna godzina jak i przebieg samochodu?
Nie zwróciłem na to uwagi wcześniej, a dziś usuwałem trochę błędów Vagiem i może coś się poprzestawiało.
Mam pytanie? Ostatnio w Moim Passacie B5 pojawił się napis na liczniku Service 3000. Ta liczba schodzi w dół co 100. Co to oznacza??
Że jak dojdzie do zera to silnik wybuchnietoom51 pisze: Ta liczba schodzi w dół co 100. Co to oznacza??
toom51, tyle km zostalo do przeglądu serwisowego , jeśli pojawi się service oil to będziesz wiedział ile km masz do wymiany oleju(chociaż wymiana nie zawsze pokrywa się ze wskazaniem kompa) . Jeśli chcesz to skasować to na forum są wskazówki jak to zrobić manualnie , można też vagiem
- guziolek
- Forum Master
- Kontakt:
Re: Wyświetlacz zegarka i przebiegu
Ty świnio, jak możesz tak nowych użytkowników wprowadzać w błąd?bongo pisze:Że jak dojdzie do zera to silnik wybuchnietoom51 pisze: Ta liczba schodzi w dół co 100. Co to oznacza??
Oczywiście nie chodzi o silnik, a o skrzynię biegów, to ona wybuchnie
- kris18051992
- Nowicjusz
wiatam mam problem z licznikiem. wyswietlacz "zegar" podczas włączonych świateł, podczas jazdy wyłącza się i miga. raz jest dobrze a raz nie. co to może być? pomocy
Re: Wyświetlacz zegarka i przebiegu
guziolek pisze:Ty świnio, jak możesz tak nowych użytkowników wprowadzać w błąd?bongo pisze:Że jak dojdzie do zera to silnik wybuchnietoom51 pisze: Ta liczba schodzi w dół co 100. Co to oznacza??
Oczywiście nie chodzi o silnik, a o skrzynię biegów, to ona wybuchnie
Oboje się nie znacie nic a nic ... po 3tys km = będzie
Uploaded with ImageShack.us
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON