Nie grzeje siedzenie kierowcy.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- slawek987
- Gadatliwa bestia
- Auto: GOLF SV
- Silnik: DCYA
Witam! Mam problem z podgrzewaniem siedzenia kierowcy (nie działa), mianowicie chodzi mi o to jak i gdzie sprawdzić co jest tego przyczyną?czy włącznik? czy siedzenie? czy może co innego...pomocy. z góry dziękuje.
Zajrzyj pod fotel i zobacz czy wszystko jest podłączone tak jak na fotelu pasażera, sam kiedyś odłączyłem podczas odkurzania kabel bo nie był na pasku tylko tak wisiał.
- trzeci5
- Forum Master
Re: Nie grzeje siedzenie kierowcy.
najlepiej sprawdz miernikiem czy do do kostki dopływa prąd jesli dopływa to miernikiem sprawdzasz kostke z maty czy jest obiek jeśli niema to jest mata przepalona,w kostce od fotela będą 4 piny dwa do maty która jest w oparciu i dwa do maty w siedzisku,ja u siebie miałem przepaloną mate w siedzisku i po ściągnięciu tapicerki było widać na macie miejsce gdzie jest przepalone taki brązowy obkopcony punkt,ja to polutowałem i działa do dzisiaj.Gdzieś na forum jest temat jak to naprawić krok po kroku,pozdro.
- slawek987
- Gadatliwa bestia
- Auto: GOLF SV
- Silnik: DCYA
Ok,rozumiem.pod siedzeniem są dwie kostki podejzewam że jedna to od poduszki powietrznej,a druga od tej maty.która kostke mam sprawdzić?
- VWaldini81
- LDZ