elektryczne szyby w Golfie IV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Siema wczoraj kupiłem właśnie ten samochód, i ma bardzo bogate wyposarzenie, ale ma szyby na korbę, a nawet lusterka są elektryczne. I chciałem się zapytać czy da się to jakoś przerobić na elektryczne, tylko z przodu? Jaki tego może być koszt i co potrzebuję dokładnie? Z góry dzięki za pomoc
Ciekawa kombinacja. Tak z ciekawości zapytam: co masz w miejscu zaznaczonym na czerwono?ursus1991 pisze:ma szyby na korbę, a nawet lusterka są elektryczne
Lusterek manualnych nie masz, więc dżojstika tam nie ma, elektr. szyb nie masz, więc przycisku tam też nie ma.

Niemam tego samochodu jeszcze, bendę go miał dopiero w środę mam tylko takie zdjęcie niezbyt wyraźne 

Na zdjęciu widać dżojstik do regulacji manualnych lusterek, więc, dla czego twierdzisz, że:
tutaj masz porade grega jak wygląda montaz elektr szyb. tylko sie nie wystrasz bo nie będzie to takie proste:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=192820" onclick="window.open(this.href);return false;
w mk4 jeśli były elektryczne lusterka to były też elektr. szybyursus1991 pisze:lusterka są elektryczne
tutaj masz porade grega jak wygląda montaz elektr szyb. tylko sie nie wystrasz bo nie będzie to takie proste:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=192820" onclick="window.open(this.href);return false;
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
podjedź zapytaj bo rozpiętości cenowe mogą być ogromne...poza tym pewnie mało który elektryk zrobi tak jak w oryginaleursus1991 pisze:A ile może kosztować taki montaż u elektryka
ehem...coś dziwnego w tym aucie jest...tym bardziej że auto "bardzo bogato wyposażone"kiss pisze:w mk4 jeśli były elektryczne lusterka to były też elektr. szyby

Czteroramienna kierownica, brak podłokietnika... Toż to przecież Trendline, może Comfortline - żaden wypas.
"Kocham ku*wy i chleb ze smalcem!"