du usuniecia
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
du usuniecia
witam wiecie moze jak sprawdzic nr kompa jak nie ma na nim tej naklejki z nr?? chodzi o kompa do silnika 2.0 2E
Ostatnio zmieniony sob wrz 17, 2011 22:41 przez Broda6666, łącznie zmieniany 1 raz.
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
nr komputera
no spoko tylko chyba bylo kilka rodzajow... a z innym nie chce chodzic
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- Paweł Marek
- V.I.P.
nr komputera
Broda6666, wymieniasz bo pewnie nie chce chodzić, z innym nie chce chodzić, wniosek: nie wiesz co jest zepsute, nie za bardzo widziałem żeby naklejka spadła ze sterownika. Albo może problem opisz, do jakiego silnika potrzebujesz, rocznik, z wtryskiwaczem rozruchowym czy bez, z jakiego auta
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
nr komputera
problem jest innej natury:
mam do kupienia silnik w ktorym padl komputer i gosciu kupil 2 ale nie chcialo to dzialac... mozliwe ze kupil od nowszej wersji i dlatego. na szczescie ma jeszcze ten uszkodzony sterownik ale nie ma na nim zadnych oznaczem co moze nie uniemozliwia ale utrudnia dopasowanie sterownika.
na dniach bede wszystko wiedzial jaki rocznik. poki co wiem ze z toledo I a silnik to 2,0 o oznaczeniu 2e
mam do kupienia silnik w ktorym padl komputer i gosciu kupil 2 ale nie chcialo to dzialac... mozliwe ze kupil od nowszej wersji i dlatego. na szczescie ma jeszcze ten uszkodzony sterownik ale nie ma na nim zadnych oznaczem co moze nie uniemozliwia ale utrudnia dopasowanie sterownika.
na dniach bede wszystko wiedzial jaki rocznik. poki co wiem ze z toledo I a silnik to 2,0 o oznaczeniu 2e
nr komputera
jak sie dowiem szczegolow dam znac 

nr komputera
http://autotekelectronics.com/newautote ... nd+My+Part" onclick="window.open(this.href);return false;
Swap instalacji z grupy VAG .
Posiadam schematy elektryczne 1.8 T AUM,AUQ,AGU,APP,BAM,AWT
1.9 TDI ASV,AHF,ALH,AWX,ATD
Posiadam przerobione instalacje od 1,8T AGU,AUM do MK2,MK3
Posiadam na sprzedaż kompletna instalacje do R32
nr komputera
Nr mojego kompa 037 906 022 FL seat toledo 94r silnik 2E
Jak szukałem info na temat kompów to znalazłem że niby te powinny pasować jeszcze ,ale nie sprawdzałem tego.
037 906 024 AG
037 997 024 BX
Ale tak jak piszę nie wiem na pewno.
Jak szukałem info na temat kompów to znalazłem że niby te powinny pasować jeszcze ,ale nie sprawdzałem tego.
037 906 024 AG
037 997 024 BX
Re: nr komputera
http://autotekelectronics.com/newautote ... 37906022FL" onclick="window.open(this.href);return false; tu masz odpowiedzjbs-78 pisze:Nr mojego kompa 037 906 022 FL seat toledo 94r silnik 2E
037 906 024 AG
037 997 024 BX
Swap instalacji z grupy VAG .
nr komputera
No sprawdzałem ale tam wychodzi ze pasuje dwiescie komputerów albo ja nie umiem szukać. 

nr komputera
dzieki tolek jest najpradopodobniej z 93 r wiec moze jakos dojde co i jak
a jak nie to bede pisal 

nr komputera
DO ZAMKNIECIA