Tak jak wyżej na początku przestały działać światła postojowe i cofania . Teraz znów światła cofania święcą cały czas a postojowych dalej nie ma . A dzisiaj doszło nie działające światła stopu .
Co to może być ?
problem z światłami: postojowymi, cofania, stop
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
welcome to my world -> viewtopic.php?f=88&t=360438" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio miałem też problemy ze światłami... tzw choinkę. Świeciło się wszystko i nie wtedy kiedy trzeba.
Sprawdź masę przy tylnej lewej lampie (strona kierowcy) . Poruszaj tam tym brązowym kabelkiem co przykręcony jest do karoserii postykaj tam przy kostkach.
Ta pierdoła u mnie była i świeciły mi się kierunki kiedy naciskałem stop i inne wariacje przez to były .
Sprawdź masę przy tylnej lewej lampie (strona kierowcy) . Poruszaj tam tym brązowym kabelkiem co przykręcony jest do karoserii postykaj tam przy kostkach.
Ta pierdoła u mnie była i świeciły mi się kierunki kiedy naciskałem stop i inne wariacje przez to były .
ma jeszcze ktoś jakis pomysł ?
welcome to my world -> viewtopic.php?f=88&t=360438" onclick="window.open(this.href);return false;
- czayen
- Mały gagatek
- Kontakt:
Tak jak kolega mlodyyx pisze- prawdopodobnie problem z masą. Stawiam na zaśniedziały styk od masy w lewej lampie. Na próbę zamień wkłady lamp miejscami tzn. prawą na lewą i odwrotnie. I sprawdź ten styk od masy. Jeśli będzie ok to zostaw wkłady zmienione (tylko przełóż żarówkę od tylnego przeciwmgielnego).