Witam
Znalazłem poradę jak naprawić podgrzane spryskiwacze
http://www.ace.vot.pl/index.php?option= ... &Itemid=35" onclick="window.open(this.href);return false;
Chciałbym zapytać sie jakiej wartosci powinny byc termistory/pastylki bo nie jest podane wtej poradzie a jest ich multum rodzai
Jak naprawić podgrzewane spryskiwacze
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- Paweł Marek
- V.I.P.
sam szukałem tej wartości i nie znalazłem, i sam takowe naprawiałem. Wydaje mi się że same pastylki się nie psują, śniedzieją tylko blaszki doprowadzające do nich prąd zwłaszcza jak uszczelka puszcza na nią płyn .
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Ja mam ori wiązkę ale pastylek w środku nie było , blaszki jakoś dorobię a jakie pastylki dobrać ?
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
ja rowniez podlacze sie do pytania...moje pastylki sie chyba utlenily bo po rozebraniu spryskow ich tam nie bylo
(
czy ktos pomoze???

czy ktos pomoze???

viewtopic.php?f=88&t=316791" onclick="window.open(this.href);return false; moj strażak variat:)
http://vag-grupa.pl/viewtopic.php?t=37" onclick="window.open(this.href);return false;