jak sprawdzic na krotko lusterko fotochromatyczne
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
a wiec tak jak w temacie ,moge kupic lusterko fotochromatyczne wsteczne do mk4 ale chce je najpierw sprawdzic czy poprawnie dziala ,jak mozna to zrobic? bym byl wdzieczny za rade ,bo niechce kupowac kota w worku z gory wielkie dzieki za pomoc
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=172523" onclick="window.open(this.href);return false; - 5s w szukajce 

-
- Użytkownik
Re: jak sprawdzic na krotko lusterko fotochromatyczne
dzieki za pomoc kolego ale nieznalazlem w tym poscie, czytalem go juz wczesniej kilka razy, metody jak sprawdzic to lusterko na przyklad czy mozna je podlaczyc bezposrednio do aku i sprawdzic przed jego montarzemQto pisze:http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=172523 - 5s w szukajce
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
przejrzyj cały temat, ja tam znalazłem wszystko czego potrzebujesz...gdzie + i gdzie -...i wiadomo podłączasz pod aku a nie np pod światło wstecznegogolfmaniac22 pisze: nieznalazlem w tym poscie
-
- Użytkownik
Re: jak sprawdzic na krotko lusterko fotochromatyczne
ok wielkie dzieki poczytam jeszcze razQto pisze:przejrzyj cały temat, ja tam znalazłem wszystko czego potrzebujesz...gdzie + i gdzie -...i wiadomo podłączasz pod aku a nie np pod światło wstecznegogolfmaniac22 pisze: nieznalazlem w tym poscie