golf tdi trzeszczenie ze skrzynki bezpiecznikow
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
mam taki problem ostatnio slysze czasem jakies trzeszczenie ze skrzynki bezpiecznikow. nie trzeszczy ciagle tylko czasem co to mzoe byc jakis przekaznik? jak podlaczylbym pod vaga to by cos wskazal??
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
Może tak, ale niekoniecznie...
Na początek, polecam wyjmowanie PO JEDNYM, i ponowne wkładanie przekaźników i bezpieczników - być może któryś z nich nie "styka" właściwie.
Nic innego tam nie ma, w rodzaju silniczków czy coś w tym stylu.
Na początek, polecam wyjmowanie PO JEDNYM, i ponowne wkładanie przekaźników i bezpieczników - być może któryś z nich nie "styka" właściwie.
Nic innego tam nie ma, w rodzaju silniczków czy coś w tym stylu.
trzeszczy tez czasem jak zapalam auto cos ale nie wiem co regerowany byl rozrusznik i potem to sie stalo kurde...moze jakies przekazniki zasniedzialy styki? musze sprawdzic
witam kolegę...
nie wiem czy pomogę, ale też miałem podobny problem. u mnie trzeszczał przekaźnik- brzęczek, sygnał zapalonych świateł i otwartych drzwi.... rozłożyłem i złożyłem ponownie...pozdrawiam.
nie wiem czy pomogę, ale też miałem podobny problem. u mnie trzeszczał przekaźnik- brzęczek, sygnał zapalonych świateł i otwartych drzwi.... rozłożyłem i złożyłem ponownie...pozdrawiam.
pmajchro, ok dzieki kolego sprawdze dzisija doklanie wszystkie przekazniki i powiem co i jak