Problem ze światłem wstecznego
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Wita co może być ?Kiedy wrzucam bieg wstecznego,światło nie zawsze się zapala,muszę ponownie wrzucić mocniej lub parokrotnie przewajchować co może być przyczyną tego?Pomóżcie,pozdrawiam!
- martinezz123
- DZIADZIA
- Kontakt:
stawiam na czujnik na skrzyni biegów , raczej nie ma innego powodu
vw golf IV 1.9 tdi MARTINEZZ
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
www.vwjgora.pl
diagnoza VAG COM / TACHO
- trzeci5
- Forum Master
Re: Problem ze światłem wstecznego
Wymień czujnik na skrzyni ,przerabiałem to ostatnio u siebie ,ja najpierw reanimowałem stary czujnik ale działał niespełna dwa dni a na allegro można kupić za jakieś 27PLN,pozdrawiam.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Alledrogo. W sklepie 8 zeta za najtańszą podróbę. Przestrzegam przed podróbką firmy FEBI. Starczyła mi na rok, po rozebraniu z ciekawości okazało się że wszystko w środku jest skorodowane tak że reanimować się nie dało.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- trzeci5
- Forum Master
Jeszcze sprubuj troche na linkach podregulować może coś tam nie dociska,
POWIEDZ MI GDZIE JEST TAKI SKLEP?,tu chodzi o czujnik z MK IV przynajmniej ja tak myśle. Ja pytałem u siebie w sklepie i są dwa rodzaje z czego jeden kosztuje 42PLN ten z cienkim gwintem a ten z grubszym 46PLN a na allegro znalazłem za 27,50 zł to cena z przesyłkom.Daj namiary na ten sklep to kupie większą ilość i będe sprzedawał na allegro ,pozdrawiam.Paweł Marek pisze: W sklepie 8 zeta
Jeszcze jedno macie może gdzie linka jak wymienić płyn chłodniczy w golfie 4 1.9?