Przeplywomierz 2E
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Paweł Marek
- V.I.P.
Przeplywomierz 2E
naprawiać swoje jak się da czyli jak potencjometr cały i kropka. Co tam jest trudnego, owszem jak sprężynę ktoś przestawił to jest to pewien problem, ale na pewno do rozwiązania jeśli się ma zapasową przepływkę do testów porównawczych ( u mnie np sobie leży na półce w tym celu naprawiona po strzale)
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
Przeplywomierz 2E
Czemu nie zobaczę co się da zrobić i przetestuję ją na sprawnym aucie. Kasy nie chcę jedynie koszty wysyłki, z tym że nie moge obiecać że zrobię to szybko bo pracuję na 2.5 etatu
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
-
- Mały gagatek
Przeplywomierz 2E
myślę, że tak ok 1000obr/min. ...Wyrox pisze: jakie powinien trzymac cieply silnik ?
Apropo.. Czy ten od beemki: http://allegro.pl/przeplywomierz-bmw-32 ... 91552.html" onclick="window.open(this.href);return false; może być, podejdzie do 2E???
- Paweł Marek
- V.I.P.
Przeplywomierz 2E
Gdzieś czytałem że tak bo ma podobne parametry ale sam nie testowałem nigdy
-
- Mały gagatek
Przeplywomierz 2E
..ale z tego co chyba mi się wydaje to na zdjęciach aukcji wtyczka jest na 5 pinów a w vwejach jest na 4...
Przeplywomierz 2E
no i na dodatek klapa skrzywiona drugie zdjęcie od dołu (po lewej) i trzecie zdjęcie od dołu (po prawej)
- Paweł Marek
- V.I.P.
Przeplywomierz 2E
Nie kolego tak ma być leciutko skośnie, ale mniejsza z tym, niema co kombinować, poszukać właściwej i tyle, za 250 znajdziesz napewno na jakimś szrocie większym, ja za tyle nabyłem jakiś czas temu całkowicie sprawną
Przeplywomierz 2E
Witam. Mam pytanie. Za co odpowiada czwarty pin w przepływomierzu 4 pinowym w golfie 3 2.0 2e 94rok. Chodzi o to ze jak go kupiłem to na benzynie miał bardzo nie równe obroty i słabo się wkręcał i przypadkowo go urwałem i samochód zaczoł działać na benzynie . na ciepłym jest moc i trzyma ładnie obroty, na całkiem zimnym gaśnie po puszczeniu gazu ale po 2 min jazdy działa ok. Na gazie działa ok, jedyna róznica to ze szybciej schodzi z obrotów( wcześniej dośc wolno spadały, ) lpg zwykłe. Prosze o odpowiedz i pozdrawiam