Kapsel_1 pisze:a masz pomysł gdzie ten włącznik umieścić ??
A zamiast listwy ledowej możesz użyć ledów np do świateł dziennych takich najtańszych. U mnie to tak wyglada
Ps. krańcówka powinna być max do zewnątrz ażeby mogła spełniać swoją funkcję.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Kapsel_1 pisze:a masz pomysł gdzie ten włącznik umieścić ??
Dokładnie, umocowałem to inaczej. Nie grzebałem nic w zamku, switch z kompa ma podwójne działanie: tak jak napisałeś, że po wciśnięciu płynie prąd. Ale ma jeszcze jedną nóżkę zazwyczaj, która jest od przepływu prądu jak jest wyciśnięty (czasem trzeba dolutować się do blaszki).Kapsel_1 pisze:możesz podpowiedzieć jak to u siebie rozwiązałeś ??Eyk88 pisze: może być też guziczek itp np od kompa włącznik z obudowy).
mam zamek na biurku ale ni jak nie wiem jak z tym problemem się uporać
zamek jest nierozbieralny, mikrostyk jest taki przesuwany i umocowany na nity
wg mnie to on przy otwarciu klapy zwiera i zapala się światełko
w switchu komputerowym natomiast jest odwrotnie, jak wciskasz jest przejście jak puszczasz jest rozwarcie czyli wg mnie świeciłoby jakby klapa była zamknięta i gasło po otwarciu
chyba że umocowałeś go jakoś inaczej
Każdy robi jak uważa, co do pudeł to nie wożę a jeśli by czabyło wyłączyć oświetlenie ściągam przewód który nachodzi na krańcówkę i po problemie a że dostęp jest na wyciągnięcie ręki nie muszę samochodu pruć .Eyk88 pisze:Kiepskie miejsce pod przycisk, jak będziesz przewoził jakieś większe pudło i bez deski to cały czas będzie się świeciła
ciachotdi pisze: Nic nie muszę wycinać i podkładać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 69 gości