...nikt nie pomoże?

...na czwartek rano jestem umówiony u elektryka samochodowego, zobaczymy co z tego wyjdzie

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Modułu komfortu wszędzie już szukałem w okolicy, ale nigdzie nie ma takiego, a kupować specjalnie na Allegro nie wiedząc czy to to kompletnie się nie kalkuluje... Już mi się przejadło kupowanie części i ciągłe rozczarowanie, że to jednak nie to. Teraz zostaje opcja elektryk i to on musi powiedzieć co jest źle. Wolę zapłacić elektrykowi za naprawę niż wywalać kasę w ciemno. Zamków już nie mam ani cierpliwości ani nerwów rozbierać bo działają... Napiszę po wizycie u elektryka czy coś poszło do przoduQto pisze:Spróbuj załatwić moduł komfortu na podmianę aby wykluczyć, że to on świruje
...do czasu jak tego nie zrobisz to ja bym rozbierał każdy zamek po kolei i badał czy wszystko z nimi ok (poprawienie lutów itp). Są błędy związane z zamkami więc coś jest z nimi nie tak...same zamki, okablowanie lub moduł. Wiązki domyślam się, że przejrzałeś już bardo dokładnie...zostaje moduł i zamki
Daj mu pochwałkęRUMBA pisze:Szczególne podziękowania chciałem skierować do użytkownika edzio
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości